Ο χρόνος σου θρέφει τον φόβο σου, θα συνεχίσεις να τον τρέφεις;


Έχεις 10 δευτερόλεπτα να δράσεις! Ούτε ένα παραπάνω! Τόσο χρόνο χρειάζεται ο φόβος για να σε κυριαρχήσει. Τόσο χρειάζεται για να κατακλύσει το σώμα σου και να σε απομακρύνει από αυτό που θέλεις.

Έχεις 10 δευτερόλεπτα για να πεις:

Γεια σου είμαι ο Γιώργος και θέλω να σε γνωρίσω..”, όταν είσαι στα γενέθλια της φίλης σου και συναντάς μια κοπέλα που σου αρέσει.
Μπαμπά εδώ και καιρό θέλω να σου πω κάτι που με πονάει...” όταν διαπιστώνεις ότι συναισθήματα και γεγονότα είναι ανάμεσα σε σένα και τους γονείς σου.
Θέλω να σας πω ένα τραγούδι...”, όταν το όνειρο σου είναι το τραγούδι και βρίσκεσαι παρέα με φίλους.
Με συγχωρείς έκανα λάθος...”, όταν μια πράξη σου πλήγωσε τον σύντροφο σου.
Σταμάτα πια να τα ξέρεις όλα, θέλω να έχω δικαίωμα στην γνώμη μου και στο λάθος!”, στον φίλο σου που δεν σου δίνει χώρο να εκφραστείς.
Θέλω να συζητήσουμε το ενδεχόμενο της αύξησης του μισθού μου...”, όταν εδώ και καιρό ο διευθυντής ξεχνάει ότι είναι σημαντικό θέμα για σένα.

Έχει παρατηρηθεί ότι, αφού κάποιος αναλάβει δράση στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα από την εμφάνιση του ερεθίσματος που του προκαλεί φόβο τότε η αίσθηση του φόβου στο σώμα του μειώνεται δραματικά και μπορεί να προχωρήσει σε αυτό που επιθυμεί να κάνει.

Δοκίμασε το σήμερα κιόλας, για να νιώσεις ότι ισχύει. Πειραματίσου, αρχικά, σε λιγότερο απαιτητικές καταστάσεις, όπως π.χ. όταν σκέφτεσαι να πλησιάσεις έναν άγνωστο στον δρόμο για να τον ρωτήσεις οδηγίες, με το που το σκεφτείς, κάν’ το!

Πειραματίσου με τον κανόνα των 10 δευτερολέπτων, θα χαρώ να επικοινωνήσεις μαζί μου στο gkekis.gr για διευκρινήσεις/σχόλια/σκέψεις!

Εύχομαι τολμηρές στιγμές!

elGreek

Subscribe to the Newsletter

Subscribe to our email newsletter today to receive updates on the latest news, tutorials and special offers!