ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σας καλωσορίζω να συνεργαστούμε και να συμπορευτούμε σε ένα ταξίδι προσωπικής ανάπτυξης, να ξεπεράσουμε μαζί τα εμπόδια και να “ανοίξουμε” τα δώρα που σας έχει προσφέρει η ζωή.

Ατομική Ψυχοθεραπεία

Μέσω της ατομικής ψυχοθεραπείας ο κάθε άνθρωπος μπορεί να βρει άμεσες λύσεις σε ένα ή και περισσότερα θέματα που τον απασχολούν

Ομαδική Ψυχοθεραπεία

Η ομαδική ψυχοθεραπεία αποτελεί το επόμενο βήμα της ατομικής ψυχοθεραπείας

Θεραπεία Ζεύγους

Μέσα από τη θεραπεία ζεύγους οι σύντροφοι κατανοούν τον εαυτό τους και τον σύντροφό τους και δημιουργείται ένα περιβάλλον αποτελεσματικής επικοινωνίας

Personal ή Executive ReConnecT

Μία εξατομικευμένη υπηρεσία που ενοποιεί τη θεραπεία με την προσωπική ανάπτυξη με έναν αρμονικό και αποτελεσματικό τρόπο

Βιωματικά Σεμινάρια

Βιωματικά σεμινάρια (workshops) η θεματολογία και οι πρακτικές ασκήσεις των οποίων έχουν προκύψει από βαθιά επιστημονική και βιωματική γνώση

Ατομική Ψυχοθεραπεία

Μέσω της ατομικής ψυχοθεραπείας, ο κάθε άνθρωπος μπορεί να βρει άμεσες λύσεις σε ένα ή και περισσότερα θέματα που τον απασχολούν όπως:

 

Επικοινωνήστε μαζί μου για να βρούμε την πιο αποτελεσματική οδό προς
τη δική σας προσωπική γαλήνη και χαρά!

Ομαδική Ψυχοθεραπεία

Η ομαδική ψυχοθεραπεία αποτελεί το επόμενο βήμα της ατομικής ψυχοθεραπείας συμβάλλοντας στη(ν):

Επικοινωνήστε μαζί μου για να ενημερωθείτε για τις ομάδες που «τρέχουν» αυτή τη χρονική στιγμή!

Θεραπεία Ζεύγους

Μέσα από τη θεραπεία ζεύγους, οι σύντροφοι κατανοούν τον εαυτό τους και τον σύντροφό τους και δημιουργείται ένα περιβάλλον αποτελεσματικής επικοινωνίας αυξάνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την ικανοποίηση, την αίσθηση ασφάλειας και την απόλαυση μέσα στη σχέση. Τα ζευγάρια έχουν την ευκαιρία να:

Επικοινωνήστε μαζί μου για να ξεκλειδώσουμε παρέα τη δυναμική της σχέσης σας!

Personal - Executive ReConnecT

Μία εξατομικευμένη υπηρεσία που ενοποιεί τη θεραπεία με την προσωπική ανάπτυξη με έναν αρμονικό και αποτελεσματικό τρόπο και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να φέρουν θετικές αλλαγές στη ζωή τους άμεσα. Με βάση την ψυχοθεραπεία και μεθόδους για βαθιές βιωματικές συνειδητοποιήσεις, συνθέτω γνώσεις coaching, συμβουλευτικής και εκπαίδευσης, σε θέματα όπως η διαχείριση χρόνου, η παραγωγικότητα, η στοχοθεσία και το ευ ζην και απολαμβάνειν (αναπνοή, άσκηση, ύπνος κτλ). Ο στόχος πέρα από την θεραπεία και την σύνδεση με τον εαυτό μας και τους άλλους είναι και η δημιουργία των ιδανικών εξατομικευμένων συνηθειών (habbits), καθώς και ανάπτυξη ικανοτήτων/ δεξιοτήτων στην καθημερινότητα, ώστε να πετυχαίνετε τους στόχους σας και να απολαμβάνετε την ζωή! Επικοινωνήστε μαζί μου για να διαμορφώσουμε το δικό σας, εξατομικευμένο πρόγραμμα ReConnecT!

Βιωματικά Σεμινάρια

Βιωματικά σεμινάρια (workshops) η θεματολογία και οι πρακτικές ασκήσεις των οποίων έχουν προκύψει από βαθιά επιστημονική και βιωματική γνώση, που προσφέρονται με απλό και κατανοητό τρόπο και επιτρέπουν στους συμμετέχοντες να:

Τα βιωματικά σεμινάρια παρέχονται σε κάθε ενδιαφερόμενο, με τη μορφή είτε ατομικών, είτε ομαδικών συναντήσεων και μπορούν να προσφερθούν και σε επιχειρήσεις. Τα προγραμματισμένα ομαδικά βιωματικά σεμινάρια, αναρτώνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο blog της ιστοσελίδας.
elGreek

Subscribe to the Newsletter

Subscribe to our email newsletter today to receive updates on the latest news, tutorials and special offers!